Voordelen van kunstgras

Het is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld; kunstgras. Het wondermiddel tegen alle jaargetijden! Het is dan ook niet gek dat veel mensen de laatste jaren over stag zijn gegaan en dit product in hun tuin hebben laten leggen. Naast het feit dat kunstgras het hele jaar mooi blijft, zijn er nog vele andere voordelen.

U hoeft nooit meer te maaien
Kent u dat? Ruzie over wie het gras moet maaien? Nou, in het geval van kunstgras zal op dit gebied de lieve vrede bewaard blijven. Geen gedoe meer om het onderhoud van het gazon.

Nooit meer sproeien
Omdat kunstgras niet groeit, is het natuurlijk ook niet van belang om dit te sproeien. Uiteraard heeft kunstgras wel de kwaliteit dat het waterdoorlatend is i.v.m. een fixe regenbui.

Nooit meer bemesten
Zoals de bovenstaande voordelen al kenmerken is kunstgras onderhoudsarm. Dit houdt in dat er ook geen bemesting hoeft plaats te vinden. Hiernaast geldt het ook dat er waarschijnlijk weinig, tot geen onkruid door de mat heen zal groeien.

Laat de zomer maar komen
Gras kan best wel tegen een koud jaargetij, echter is de zomer vaak een boosdoener. Een grasmat vol op de zon verpieterd namelijk al snel. Met kunstgras heeft u dus ook geen last meer van kale en bruine plekken in uw tuin.

Zwembadje erop
Heeft u kinderen? Dan is kunstgras niet alleen een fijn materiaal om op te spelen, maar dan kunt u ook probleemloos een zwembad plaatsen op kunstgras. Zoals al aangegeven is kunstgras waterdoorlatend en zal een zwembad geen kale ronde vlakte achterlaten nadat u deze weghaalt.

Kleurvast
Nochtans krijgen wij de vraag of kunstgras wel de kwaliteit heeft van kleurvastheid. Dit is uiteraard het geval. Tegenwoordig kunt u ervan uitgaan dat al het kunstgras van kwaliteit kleurvast is. Ook wij hechten belang aan dergelijke kwaliteiten, teven is dit ook een verkoopargument om kunstgras te halen bij kenners. Wij helpen u graag verder.

Milieuvriendelijk
Geen gedoe meer met het verzorgen van uw grasmat. Kunstgras is op lang termijn milieuvriendelijker dan regulier gras. Een mat van kunstgras blijft namelijk jarenlang liggen zonder dat deze onderhevig is aan middelen waarmee u uw mat onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan waterverbruik van uw sproeier of onkruidverdelging.

Eenvoudig zelf aan te leggen
Wij faciliteren natuurlijk in alle onderdelen om uw mat probleemloos zelf aan te leggen. Dit is tevens een kwaliteit van tegenwoordig kunstgras. Bent u benieuwd hoe u dit moet doen? Neem dan contact op met ons en/of kijk in onze webshop om alle onderdelen te vinden.

Bestel op offerte
Benieuwd naar ons assortiment kunstgras? Deze vindt u in onze webshop. Heeft u wat moois gezien? Stuur uw wensen dan naar ons op, en wij zullen u een scherpe en vooral realistische prijs geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *