Meest gestelde vragen Stenenentegels.nl

Wanneer ontvang ik een offerte?

Je ontvangt een offerte van ons binnen 2 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor een order van onder de € 1000,- betaalt u € 100,- (inclusief BTW) transportkosten. Bij een order boven de € 1000,- (inclusief BTW) wordt uw bestelling gratis geleverd.

Uitzonderingen: Voor levering op de eilanden, enkele locaties in Zeeland en voor bezorging van sierbestrating in de aanbieding, B-kwaliteit, restpartijen en speciale partijhandel hanteren wij vaak afwijkende tarieven. Informeer voordat u bestelt naar de exacte bezorgkosten om misverstanden achteraf te voorkomen.

Is bestellen veilig bij jullie?

Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar onze systemen. Onze systemen zijn ingericht op het waarborgen van onze klanten.

Zijn de betalingen aan Stenen en Tegels BV veilig?

Betalingen aan ons zijn veilig. Met iDEAL betaalt u altijd via een beveiligde verbinding in uw eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Bovendien gaan onze betalingen via Mollie betaalservice voor nog meer veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. (Meer informatie over betalingen via Mollie).

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij over tot levering en wordt uw bestelling met maximaal 7 werkdagen geleverd (indien deze op voorraad is bij de leverancier). Wij streven naar uitlevering op gewenste leverdatum maar kunnen dit niet altijd garanderen! De transporteur belt u kort van te voren op. Wanneer u een gewenste leverdatum invult kan het zijn dat er 1 dag voor de gewenste datum of 1 dag na de gewenste datum geleverd wordt. Houdt hier dus rekening mee.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dit is niet mogelijk wanneer een bestelling al is doorgegeven aan onze transporteur, dit is normaal gesproken binnen 24 uur na het bestellen.

Waar word gelost en hoe groot is de vrachtwagen waar mijn bestelling door wordt geleverd?

Uw bestelling wordt gebracht met een vrachtwagen van 18 meter lang die kan lossen met en kraan, indien niet bereikbaar volgens de chauffeur zal hij de lading lossen op de dichtstbijzijnde bereikbare plaats. Dit is ten aller tijden ter beoordeling van de chauffeur. Indien u twijfelt kunnen de materialen geleverd worden met een kleine vrachtwagen, hiervoor worden €50.- kosten in rekening gebracht. Dit is op basis van beschikbaarheid van de auto.

Retour

De bij ons gekochte materialen kunnen binnen 14 dagen en op vertoon van de aankoopbon, retour gebracht worden mits deze materialen schoon, onbeschadigd zijn en de verpakking onaangebroken is (hele pakketten). U krijgt 75% van de aanschafwaarde retour. Losse tegels, banden of stenen worden niet retour genomen. Speciaal vóór en dóór u bestelde materialen en aanbieding-partijen worden ook niet retour genomen.

Na ontvangst van uw melding heeft u nog eens 14 dagen om te zorgen dat de producten bij ons terug zijn. De kosten en het risico voor het retour zijn voor uw eigen rekening.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op via 06-10151203 of 0226-712071 of mail ons naar info@stenenentegels.nl