Betalen, bezorgen & retourneren

Betalen

Stenen en Tegels B.V. biedt verschillende betalingsmogelijkheden. U kunt de gewenste betalingsmethode tijdens het bestelproces selecteren.

Vooruitbetaling

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen sturen wij een factuur naar het opgegeven e-mailadres. Zodra deze factuur is voldaan, gaan wij over in de resterende handelingen rondom uw bestelling.

Contant / Pin

De meeste producten kunt u bij onze opslag ophalen. De materialen kunnen dan contant of via een pinautomaat worden afgerekend.

Bezorgkosten

Onze transportkosten worden berekend op basis van het totaalbedrag. Dit wordt automatisch in het bestelproces vermeld.

Tarieven

Bij online bestelling tot € 1000,-. Dit tarief geldt door heel Nederland.

€ 100,-

Bij online bestelling na € 1000,-. Dit tarief geldt door heel Nederland.

Gratis

Uitzonderingen

Voor levering op de eilanden, enkele locaties in Zeeland, het buitenland en voor bezorging van goedkope sierbestrating / B-kwaliteit / speciale partijhandel hanteren wij vaak afwijkende tarieven. Informeer voordat u bestelt naar de exacte bezorgkosten om misverstanden achteraf te voorkomen.

Afleveren

Meestal kunnen wij uw bestelling binnen 5 werkdagen leveren. Wij leveren niet op zaterdag en zondag. U kunt in het bestelproces een bezorgdatum selecteren.

Wij doen ons uiterste best uw bestelling te leveren op de door u geselecteerde datum, echter kan het voorkomen dat uw bestelling 1 dag eerder of later bezorgd wordt. Houdt bij het bestellen rekening hiermee.

De chauffeur belt u (de klant) van te voren op. Als u niet aanwezig kunt zijn wanneer de materialen worden bezorgd, kunt u vooraf afspreken waar de materialen moeten worden gelost, bijvoorbeeld door een parkeervak te markeren. Reeds geloste materialen worden niet meer verplaatst.

De materialen worden (in overleg met de klant) zo dicht mogelijk bij het losadres gelost, dit ter beoordeling van de chauffeur.

De materialen worden (in overleg met de klant) gelost naast de vrachtauto (lengte 18 meter) met kraan (reikwijdte 3 meter) voor zover berijdbaar en bereikbaar, dit ter beoordeling van de chauffeur.

Let op: niet alle producten worden standaard op pallets geleverd. U kunt eventueel pallets bij uw bestelling bestellen. Deze vindt u onder de categorie ‘Meer producten’

Zelf ophalen

U mag de producten natuurlijk ook zelf ophalen. Informeer dan wel vooraf bij onze klantenservice waar uw bestelling staat! Bepaalde producten worden namelijk rechtstreeks door onze leverancier bij u afgeleverd.

Retourneren

Bent u niet tevreden met uw bestelling, dan heeft u het recht om volgens de wet “verkoop op afstand” de producten te retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de producten retour te sturen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het bestelde product. U krijgt dan 75% van het orderbedrag van de bestelde materialen gecrediteerd. Dit is exclusief de verzendkosten. Hierbij kunt u zich dus beroepen op de herroepingsrecht zoals aangegeven in het wetboek.

Het product ruilen? Geef in de e-mail aan welk product u graag wilt ontvangen. Vergeet ook niet uw bank- of gironummer te vermelden. Wij sturen u een bevestiging per e-mail.

U dient zelf transport voor de te retourneren producten te regelen. Indien de producten door ons moeten worden opgehaald, zijn deze retourkosten voor uw eigen rekening. Wij vergoeden dus geen transport- en verpakkingskosten.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, verzoeken wij u dit kenbaar te maken middels een email naar info@stenenentegels.nl of door het herroepingsformulier in te vullen en ons toe te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits de bestelling reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het product zal met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons moeten worden geretourneerd. De producten kunnen dus alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Ze dienen in dezelfde conditie verkeren als voor levering en mogen niet zijn gebruikt of gelegd. Wij raden ongezien bestellen af. Bestel de producten alleen wanneer u zeker bent van uw keuze. De meeste producten zijn te zien in onze showroom in Opmeer.