Premium+ Dealer Terras & Trends

Stenen en Tegels B.V. is v.a. 2021 een Premium+ Dealer van Terras & Trends. Dit houdt in dat wij binnen Noord-Holland een vooraanstaand dealer zijn op het gebied van het hoogwaardige merk. Uiteraard zijn wij hier erg trots op en zijn wij blij met het feit dat wij het label Premium+ als enige in de omgeving mogen dragen.

Alles op één plek
Een groot voordeel van ons assortiment is dat wij niet afhankelijk zijn van verschillende dealers. Als u bij ons een bestelling plaatst voor uw volledige tuin dan is de kans zeer groot dat wij al uw producten in één keer kunnen leveren. Traditionele dealers zijn namelijk vaak afhankelijk van verschillende merken, die dan ook weer op verschillende tijdstippen uw levering inplannen. Bij ons is afspraak dan ook een afspraak.

Een volledig assortiment
Ons volledige assortiment beperkt zich niet alleen tot sierbestrating. Wij kunnen u voorzien wanneer u uw volledige tuin renoveert. Denk hierbij aan de volgende producten:

Een volledige catalogus
Bij terras & trends kun je inspiratie opdoen voor je tuin en terras. Is je tuin toe aan een metamorfose, kom dan langs en vraag naar onze gids. Laat u volledig inspireren, en weet dat alles wat u in de gids vindt ook te bestellen is.

Bestel op offerte
Weet u al wat u wilt of heeft u iets moois gezien in onze webshop? Stuur uw wensen dan naar ons op, en wij zullen u een scherpe en vooral realistische prijs geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *