Kerstmarkt in Opmeer

Vorig jaar was natuurlijk een vreemd jaar. Allerlei activiteiten werden afgezegd en wij van Stenen en Tegels in Opmeer waren ons aan het voorbereiden om onze jaarlijkse kerstboomverkoop op de kaart te zetten. Toen is het idee ontstaan om de collega ondernemers van bedrijventerrein De Veken in Opmeer een omzetplatform te gunnen. Het eerste belletje was naar de kaasboer, hoe vindt je het om een ini-mini-kerstmarktje te organiseren? Hij was direct enthousiast! De logische producten volgden, wijn, nootjes, een lokaal gebrouwen biertje. Ook heb ik de Prinsenstichting benaderd en die waren ook direct van de partij. Zo is dus een heel klein marktje in Corona tijd ontstaan.

Het idee om de mensen een beetje vertier in de saaie dagen te brengen werd dankbaar ontvangen. Zowel klant als ondernemer waren zeer tevreden over het resultaat wat we in minimale tijd hebben neergezet. In september van dit jaar kwam op de wekelijkse vergadering de vraag of we weer een kerstmarkt gingen organiseren en het antwoord was een volmondig JA! Toen leek Corona verleden tijd en kon ik dus volop aan de slag om ondernemers te benaderen om met hun producten mee te doen aan de markt, ze hoeven enkel het product te brengen, de verkoop regelen wij omdat we toch de hele week aanwezig zijn. Zo kan de ondernemer gewoon in zijn eigen winkel of marktkraam staan en dus dubbel omzet draaien. Doordat we dit jaar ook kerstpakketten aanbieden, goed gevuld met allerlei producten van de markt , is het wel een beetje uit de hand gelopen. Dit is ontzettend leuk om te doen maar ook gewoon veel werk. Wie weet krijgt u ook wel zo’n fantastisch kerstpakket…

Lees hier meer…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *